dinsdag, mei 23, 2006

Artikel Het Laatste Nieuws - valt de Euro

Het verhaal van deze website "Middeleeuwse communicatie" en 'de dokter die niet door mag' werd gelezen en overgenomen door Het Laatste Nieuws.
Daarin klaag ik de slechte communicatie van de gemeente aan en absoluut niet dat z'n initiatieven à la de 2-dorpenloop doorgaan. Integendeel. Ik ben iedere keer onder de indruk hoe mensen hun vrije tijd opofferen om initiatieven op te zetten, om leven in het dorp te brengen, mensen samen te brengen, enz.
Van een gemeente, die het meeste belastingen van heel de regio heft, mag je vandaag de dag verwachten dat ze u degelijk en correct informeren. En dit is niet met een copie uit de notulen van de gemeenteraad. Maar een duidelijke brief met plannetjes, een leesbaar info-blad, een wegwijzer voor nieuwe inwoners, een uitgebouwde website. Het gemeentebestuur van Kortenaken is hier nog ver van af. Jammer.

Als door het artikel de verantwoordelijke schepenen even nadenken dat het beter kan en moet, dan heeft het artikel in de krant zin gehad. Hopelijk valt hune Euro.