vrijdag, september 14, 2012

Lokale verkiezingen

Sommige geloven blijkbaar niet in hun eigen kandidaten en willen er nationale verkiezingen van maken. Ook de nationale journalisten begrijpen eigenlijk niet goed hoe lokale politiek juist in elkaar zit. Aangaande op de komende tv programma's zullen we gebombardeerd worden met...nationale figuren en zal de gemeenteraadsverkiezingen gereduceerd worden tot een duel in Antwerpen.
Gelukkig zijn de mensen slimmer. Tijdens de huisbezoeken merk je dat de mensen het verschil kunnen maken. En de mensen hebben door dat er veel is gerealiseerd in Kortenaken. Deze week nog gehoord: "Ik weet eerlijk gezegd niets van de politiek. Ik vind wel dat er veel goeds gebeurd is in Kortenaken. Wie is er eigenlijk aan de macht?" CD&V. "Wel dan ben ik voor CD&V. En van welke partij zijn jullie?" CD&V
En daar draait het om. Wie wil je dat morgen de gemeente leidt? Wie heeft toekomstgerichte antwoorden op de kleine en grote problemen van Kortenaken? En wie heeft in Kortenaken de kandidaten om deze oplossingen te realiseren.