zaterdag, september 08, 2012

Makkelijker en aangenaam


Jongeren en jonge gezinnen gemakkelijk en aangenaam maken. Dat is de doelstelling van de vier jonge kandidaten van CD&V Kortenaken.
Voorzitter JONG-CD&V en lijstduwer Kristof Mollu: “Met de jongerenkandidaten stellen we niet de zoveelste saaie folder voor maar wel 14 pizza’s. Van pizza Bewegico, over pizza Veilico tot pizza Properico. We kozen niet toevallig voor pizza's: ze staan symbool voor betaalbaarheid, ze zijn gemakkelijk en elke pizza geeft via enkele sleutelwoorden weer waarvoor we staan.”
De 20-jarige Dorien Fets: “Ook jongeren dienen hun stem te laten horen en mee de politieke agenda te bepalen, daarom brengen we onze menu aan huis wat voor de jongeren belangrijk is want zij hebben almaar minder tijd.”
Gemeenteraadslid Jonathan Cardoen: “We willen een Kortenaken dat aantrekkelijk is voor jonge gezinnen, daarom willen we met deze pizza's verder investeren om het hun gemakkelijker en aangenamer te maken.”
Kim Vandepoel, zelf jonge moeder, vult aan: “Met gezonde pizza's waar iedereen energie van krijgt. En natuurlijk zijn we geen kinderpizza's vergeten.”